Bali skriftligt varsagod

Herreguuuuuud. kan inte fatta att det bara ar tre dagar kvar i Bali! Pa torsdag aker vi till Nya Zeeland!
Bali har varit helt underbart. Har mott upp Linnea och Cassandra och rest med dem under de har 2 veckorna. Vi har ocksa umgats mycket med Elina Petronella och Emelie.
Forst var vi i Kuta i nagra dagar, men vi tog oss snabbt darifran. Man pallar inte stanna sa lange for alla javla balineser ar sa jaaaaaaaaaaaaaavla jobbiga. Jag vill sla dem alla i annisktet. hart. forlat men pms och balineser funkar helt enklet inte ihop. inte jag som sager, ar vetenskaplig fakta. Vart man an gar vill de salja en saker coh alla ljuger hela tiden. ALLA forsoker lura en pa pengar. Och de ger inte upp! De hoppar pa en!
I ALLA ALL. Vi har haft det toppen har, for aven om det ar svart att ignorera en hel befolkning sa ar det inte omojligt.
Kuta har jatte bra nattliv. Vi har traffat hur mycket skona folk som hellst (alla turister). Vi har forutom Kuta varit pa Gili. Det ar tre paradis oar som ligger bredvid varandra. Vi var pa tva av dem, Air och Trawangan. Har suttit i hyddor pa stranden och druckit farskpressade juicer hela dagarna.
Bali har varit en semester fran allt upptackande. Har har det varit sol och bad. Riktigt riktigt skont.

Ja ni, vad mer? JO juste! Igar var vi i en vattenpark. Sa sjukt kul! Sprang omkring en hel dag och akte vattenruchelkanor (stavning hrm?) Akte bl.a. en som gick RAKT ner. seriost, helt rakt ner. Man gick in i ett litet bas, sen raknar de ner till tre och drar bort golvet under en. Vilket magsug! Och hejda bikinitrosa som flog at helvete! Men oj vad kul det var. Var valdigt trotta nar vi kom hem, hade varit hoga pa adrenalin hela dagen.


Nej men nu ska jag ga. tjenamittbena hare gott

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0