Hej da Nya Zeeland

Da var det snart dags att ta farval av Nya Zeeland. Vilket aventyr det har varit!
De tva sista dagarna i Queenstown gjorde vi inget speciellt. Gick runt i staden och bara tog det lugnt. Hann med lite shopping! Pa grund av det som hande i Christchurch sa valde Kiwiexperience att inte ha det dom ett stopp utan vi stannade bara dar och slappte av folk som flog ut darifran, och sedan fortsatte mot Kaikoura. 11 timmar med buss! Var faktiskt inte fullt sa trakigt som det lat, gick ganska fort!

I Kaikoura bokade vi in oss pa Whale Watch och det ar jag valdigt glad att vi gjorde. Det var valdigt haftigt att se en enorm val pa 15 meter precis bredvid var bat! Sag runt 5-6 valar, spermwhales:P Sedan hade vi ocksa turen att aka in rakt i ett delfinstim (om man nu sager sa). Fick se 200-300 delfiner simma och leka med oss. Vi fick aven se salar senare pa turen. En valdigt bra dag helt enkelt!
  Pa kvallen var vi tyvarr tvugna att saga hej da till de sista fran varan orginalbuss. Nu ar det endast jag och Malin och en kille till.

Men vi gor oss redo for nya aventyr nar flygplanet aker mot Manila Filippinerna i overmorgonbitti:S 02:55 lyfter vi och aker mot varmare breddgrader. Kan inte forsta att det endast ar 9 dagar kvar tills vi landar hemma pa Arlanda!

I alla fall, vi kom precis tillbaka till Taupo pa norra delen efter att vi landade igar i Wellington. Nu kanns det mer som transport upp igen bara. Bussresorna ar riktigt langa och vi stannar ingenstans och ser nagot nytt forutom toastopp! Det ska bli skont att komma ivag.

Som sagt, NZ har varit helt underbart! Kommer definitivt att aka tillbaka nagon gang i framtiden! Kanske med familjen och tvinga dom att hoppa bungy jump?

Klart slut fran Nya Zeeland, hors i Filippinerna!

Puss och kram // Kajsa


RSS 2.0